Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині депутат сільради вимагав хабар за місце на цвинтарі

1/3
Неправомірну вигоду депутат сільської ради вимагав за надання дозволу на поховання на кладовищі, розташованого у елітному передмісті, - повідомив Департамент захисту економіки Національної поліції України.

Оперативники Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції, слідчі обласної поліції за процесуального керівництва прокуратури викрили схему стягнення хабарів, організовану депутатом сільради.

Посадовець вимагав 12 тисяч гривень від громадян за можливість поховати особу на території місцевого кладовища, яке розташовано в елітному районі.

Сьогодні, 12 вересня, правоохоронці затримали депутата сільради, який до речі являється головою депутатської комісії з питань контролю за похованням, під час одержання неправомірної вигоди за вирішення питання.

Вирішується питання про затримання зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

В межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, будуть перевірятися причетність депутата до вчинення аналогічних злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ