Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині директор одного з комунальних підприємств привласнив більше мільйона гривень

За фактом розтрати та привласнення директором одного з комунальних підприємств Дрогобицької міської ради коштів, виділених на вивезення та утилізацію твердих побутових відходів, слідчі Дрогобицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили слідчі Дрогобицького відділу поліції спільно із співробітниками Управління Служби безпеки України у Львівській області за процесуального керівництва прокуратури області, 39-річний посадовець причетний до розтрати та привласнення більше мільйона гривень, виділених на утилізацію та вивезення твердих побутових відходів, які насправді не вивозились.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.3 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк від трьох до п;яти років або позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Правоохоронці провели санкціоновані обшуки, призначені експертизи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ