Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині футбольний турнір з нагоди Дня Державності зібрав команди 6 громад

У Рудках учора, 28 липня, з нагоди Дня Державності відбувся турнір з міні-футболу серед спортсменів 13-14 років. За нагороди, окрім спортсменів Рудківської громади змагались спортсмени Городка, Біскович, Ралівки, Нового Калинова та Самбора. Про це інформує пресслужба Львівської ОВА.

Ареною для змагань став спортивний майданчик поблизу Рудківської школи імені Героя Небесної Сотні Володимира Жеребного. Його спорудили у межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту, яку реалізовує управління молоді та спорту Львівської ОВА. Схожі спортивні майданчики завдяки програмі є в кожній з громад, футболісти яких брали участь у турнірі. 

«Ми часто говоримо про міжнародні перемоги та досягнення, та не менш важливо підтримувати громади, адже важко переоцінити значення та роль здорової, активної, патріотично налаштований молоді. Ми створили належну інфраструктуру і сьогодні бачимо результат: кожна з громад має команди, які показують гарну гру, мають бажання змагатись й розвиватись», – зазначає керівник управлінння молоді та спорту Роман Хім‘як. 

Від Управління молоді та спорту й Львівського обласного центру «Спорт для всіх» та Рудківської міської ради переможці отримали нагороди та подарунки. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ