Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині горе-викрадач примудрився потрапити в ДПТ на краденому "Mercedes"

Відкрито кримінальне провадження, зловмиснику, причетному до скоєння злочину, загрожує покарання – аж до позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

У Пустомитівський відділ поліції 9 вересня за допомогою звернувся 37-річний мешканець одного з сіл району. Чоловік повідомив, що напередодні ввечері було викрадено його мікроавтобус «Mercedes Vito», який він залишив на подвір’ї.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника, причетного до скоєння злочину – ним виявився 22-річний мешканець Турківщини, який, керуючи транспортним засобом встиг потрапити у ДТП. Викрадений «Mercedes Vito» поліцейські розшукали та повернули власнику, який подякував працівникам Пустомитівського відділу поліції за оперативність.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ