Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині група злочинців торгувала фальшивим пальним

Оперативники управління протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України у Львівській області затримали «на гарячому» 4-ох місцевих мешканців, які організували схему викрадення нафтопродуктів для подальшого виготовлення фальсифікованих паливно-мастильних матеріалів, повідомили у Департаменті протидії злочинності у сфері економіки МВС України.

Правоохоронці з’ясували, що у лісовому масиві нафтового родовища, знаходиться незаконна врізка до нафтопроводу, з якої спритні підприємці організували незаконне перекачування нафти за допомогою спеціального обладнання.

За результатами проведених оперативно-слідчих заходів працівниками міліції встановлено, що зазначену продукцію правопорушники зберігали на складському приміщенні рубероїдного заводу на якому здійснювалася попередня очистка нафти. В подальшому нафту реалізовували до ряду підприємств Львівської та Івано-Франківської областей.

07.08.2015 під час проведених санкціонованих обшуків у правопорушників вилучено 100 тонн нафти, 6 електронасосів та продукти нафтопереробки (1 тисячу 500 тонн дизельного пального, 10 тонн нафтового мазуту та 200 літрів бензину) на загальну суму  500 тисяч гривень.

Правопорушникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Двох правопорушників затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ