Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині іномарка вчинила наїзд на пенсіонерку

В Дрогобичі іномарка вчинила наїзд на пенсіонерку. Травмована жінка госпіталізована у міську лікарню. Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

В Дрогобицький відділ поліції 16 лютого надійшла інформація про те, що близько 20.50 у райцентрі на вулиці Орлика сталася дорожньо-транспортна пригода.

"Правоохоронці попередньо встановили, що автомобіль «Mitsubishi Eclipse» під керуванням 49-річного місцевого мешканця вчинив наїзд на 77-річну дрогобиччанку, яка перетинала проїжджу частину за межами пішохідного переходу. Внаслідок ДТП пенсіонерка отримала тілесні ушкодження і була доставлена у лікарню. Медики діагностували у потерпілої закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закритий перелом плечової кістки та січену рану чола", - йдеться у повідомленні.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання включно до обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ