Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині командир поліції Віталій Берчак за гарячими слідами розкрив злочин

Фото Патрульна поліція Львівщини
Фото Патрульна поліція Львівщини
Фото Патрульна поліція Львівщини
Фото Патрульна поліція Львівщини
Фото Патрульна поліція Львівщини
Фото Патрульна поліція Львівщини
1/3
Патрульні знайшли водія на якого поскаржилися в соцмережі і притягнули до відповідальності. Про це сьогодні, 18 березня, повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

Напередодні, під час моніторингу соцмереж ми виявили скаргу громадянина на водія автомобіля Opel, який створив аварійну обстановку, на трасі Київ-Чоп біля населеного пункту Зубра 16 березня, і змусив здійснити екстрене гальмування двох учасників руху, а також звинуватив його дружину у скоєні ДТП, якого вона не вчиняла.

Чоловік опублікував відео-докази і звернувся до патрульної поліції Львівської області з електронним зверненням.

Розшукувати фігуранта на відео взявся командир роти 1 батальйону Віталій Берчак. Він знайшов згаданий транспортний засіб і зателефонував до заявника. З моменту звернення минуло лише пів години і чоловік був приємно здивований, що порушника знайшли так швидко.

Жінка написала пояснення і надала докази, відповідно у патрульних з’явилися законні підстави для зупинки цього автомобіля та притягнення до відповідальності водія.

45-річному львів’янину повідомили причини зупинки і продемонстрували отримані від заявниці докази. Громадянин з усім погодився і визнав, що винний.

Патрульні склали протокол на водія за ч.4 ст.122 (Порушення ПДР, що спричинили створення аварійної обстановки, а саме: примусили інших учасників дорожнього руху різко змінити швидкість, напрямок руху або вжити інших заходів щодо забезпечення особистої безпеки або безпеки інших громадян) КУпАП і вилучили посвідчення водія. Санкція статті передбачає за рішенням суду або штраф 680 гривень, або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Також, патрульні винесли постанову за ч.2 ст.122 (Порушення правил обгону) КУпАП. Штраф становить 425 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ