Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині конфлікт на дорозі закінчився стріляниною, одна людина постраждала

У понеділок, 28 червня, ввеечері у Львівській області під час сварки на дорозі водій автомобіля "Тойота" вистрелив зі зброї в обличчя пасажира "Хюндай".
Фото ілюстративне

Про це інформує Поліція Львівської області.

Повідомляється, що на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від медиків про те, що до них за допомогою звернувся 37-річний мешканець одного з сіл Золочівського району. Лікарі діагностували у пацієнта поранення обличчя – лівої щоки. 

Також потерпілий повідомив, що приблизно о 21.00, у водія автомобіля «Хюндай Санта Фе», пасажиром якого він був, виник конфлікт з водієм автомобіля «Тойота Камрі», під час якого той здійснив постріл з невідомої зброї, влучивши йому в обличчя.

Екіпажі сектору реагування патрульної поліції, оперативники кримінальної поліції, а також співробітники інших підрозділів відділення поліції №1 Золочівського районного відділу поліції встановили, що до скоєння злочину причетний 44-річний житель міста Броди. Тієї ж доби правоохоронці затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі терміном від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ