Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині нетверезий водій втік з місця ДТП

На Львівщині поліцейські оперативно розшукали водія, який, перебуваючи у нетверезому стані, скоїв ДТП та втік з місця події. Про це повідомили 5 жовтня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Слідчі Пустомитівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження. За скоєне чоловіку загрожує покарання - до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 4 жовтня близько 21.00 на автодорозі "Львів - Пустомити - Меденичі" у місті Пустомити. 

Як попередньо встановили правоохоронці, водій мікроавтобуса "Рено Трафік" скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ-2106 під керуванням 43-річного місцевого мешканця, який рухався в попутному напрямку, після чого втік з місця події. Внаслідок зіткнення водій "Лади" отримав тілесні ушкодження.

До розшуків водія-втікача були задіяні екіпажі сектору реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Пустомитівського відділу поліції. проведеними оперативно-розшуковими заходами протягом кількох годин правоохоронці встановили особу водія – ним виявився 25-річний мешканець одного з сіл району.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Також медики встановили, що водій мікроавтобуса перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині зіткнулось три автівки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ