Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині невідомий водій вбив 40-річного пішохода

У Сокальському районі водій збив на смерть пішохода і втік з місця події. Правоохоронці встановлюють особу зловмисника та транспортний засіб, яким він пересувався, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

В Сокальське відділення поліції 27 травня о 01.49 надійшло повідомлення про те, що неподалік перехрестя доріг, які ведуть до села Сілець та міста Соснівка, лежить мертвий чоловік.

Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група встановила, що 40-річний місцевий мешканець загинув внаслідок ДТП, яке сталося близько 01.00. Водій невстановленого автомобіля скоївши наїзд на пішохода втік з місця пригоди.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі встановлюється особа зловмисника та місцезнаходження транспортного засобу, яким він керував.

Просимо усіх, хто володіє інформацією про обставини події чи винуватця ДТП, зателефонувати на оперативну лінію «102».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ