Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині під час хокейного матчу отруїлися діти: розпочалося розслідування

11 грудня у м. Новояворівськ на Львівщині під час хокейного матчу на «Льодовій арені» отруїлися семеро осіб, з яких шестеро дітей.

Про це інформує ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області.

Повідомляється, що того дня до приймально-діагностичного відділення КНП "Новояворівська районна лікарня ім. Ю. Липи" госпіталізували семеро осіб, зокрема шістьох дітей (мешканців Київської області та м. Новояворівська),  з діагнозом: отруєння невідомою речовиною та скаргами на нудоту, запаморочення, загальна слабкість.

Постраждалі – учасники хокейного матчу на "Льодовій арені" м. Новояворівськ. Зі слів представника власника  спортивно-оздоровчого комплексу "Льодова арена" перед початком матчу 11 грудня 2021 р. працювала машина з очищування льоду на газовому балоні (задимлення від роботи машини), жодних хімічних речовин вони не використовували. Вже наступного дня, 12 грудня, усіх потерпілих осіб виписали у задовільному стані.

Спеціалісти Яворівського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області 13.12.2021р. розпочали санітарно-епідеміологічне обстеження (епідрозслідування) на об’єкті спортивно-оздоровчий комплекс "Льодова арена" щодо причин та умов виникнення отруєння людей невідомою речовиною.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ