Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині під час конфлікту зловмисник до смерті побив знайомого

22 липня, близько 15.30, до поліції надійшло повідомлення від жителя міста Червоноград, який виявив свого знайомого в його квартирі із тілесними ушкодженнями. Про це повідомили 23 липня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

На місці події працювали слідчо-оперативна група та інші співробітники Червоноградського районного відділу поліції. У помешканні правоохоронці виявили непритомного чоловіка, який лежав на підлозі, його обличчя було у крові. Ним виявився 39-річний власник квартири.

Також правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження потерпілий отримав у себе вдома під час конфлікту із знайомим, в ході якого гість наніс господарю численні удари по голові та тулубу, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження, після чого втік. Потерпілий був доставлений у лікарню. Проте, не зважаючи на зусилля медиків, від отриманих травм він помер у медзакладі. 

Невдовзі оперативники кримінальної поліції територіального підрозділу поліції встановили особу зловмисника, 41-річного місцевого мешканця. Його затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу. Невдовзі  суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання -  позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ