Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині під час розпивання спиртного жінка зарізала співмешканця

30 січня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків у селищі Івано-Франкове сталось вбивство.
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб Яворівського районного відділу поліції.

На місці події правоохоронці виявили тіло 39-річного місцевого мешканця з ознаками насильницької смерті. Як згодом з'ясували медики, смерть настала внаслідок ножових поранень в ділянці спини.

Також поліцейські встановили, що того дня приблизно о 18:00 під час розпивання спиртного у загиблого виник конфлікт з його 45-річною співмешканкою, під час якого жінка завдала йому кількох ударів ножем у спину.

Правоохоронці затримали зловмисницю в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їй запобіжний захід.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ