Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині під колесами потягу загинула жінка

На Львівщині під колесами потягу загинула невідома жінка. Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.
6 листопада, близько 17:50 год., вантажний поїзд № 2163, слідуючи від станції "Славське» до станції "Лавочне", на 1619 км пікет 4 непарної колії, на залізничному переїзді здійснив наїзд невідому жінку, яка загинула на місці події.
Обставини події встановлюються.
Як повідомив Відділ комунікації поліції Львівської області, подія за участю залізничного транспорту з летальним наслідком сталася 6 листопада близько 17.50 на відрізку шляху від станції Славське до станції Лавочне  на Сколівщині.

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Як встановили правоохоронці,  вантажний поїзд на залізничному переїзді травмував 53-річну жінку, мешканку Сколівського району, яка  від отриманих травм, загинула на місці події.  

За фактом слідчі Сколівського відділення поліції за процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту, що спричинило загибель людини). Санкція статті передбачає покарання - позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років.
Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють всі обставини події.
Поліцейські нагадують: переходячи залізничні колії, будьте максимально обережні. Користуйтеся спеціально передбаченими для цього переходами. Не переходьте колії, коли наближається поїзд або локомотив . Пам’ятайте, що залізниця є зоною підвищеною небезпеки – бережіть своє життя!
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ