Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині поліцейські повернули власнику викрадений автомобіль

За скоєне зловмиснику, причетному до незаконного заволодіння транспортним засобом, 26-річному мешканцю Стрийського району, загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

10 липня у поліцію надійшло повідомлення від 21-річного мешканця Івано-Франківської області про викрадення його автомобіля «Опель Астра», який він залишив  на ніч на одній з вулиць у місті Ходорів.

До розшуків викраденого «Опеля» були задіяні оперативники кримінальної поліції, екіпажі груп реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група відділення поліції №1 Стрийського районного управління поліції.

Проведеними заходами правоохоронці розшукали викрадений транспортний засіб на території домогосподарства в одному з сіл району. Особу зловмисника, причетного до незаконного заволодіння, також встановлено – ним виявився 26-річний мешканець району.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Виявлений автомобіль правоохоронці вилучили на арештмайданчик. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ