Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині поліцейські викрили шахрая-гастролера

11 січня у поліцію за допомогою звернувся 86-річний житель міста Винники. За словами заявника, до нього зателефонував невідомий чоловік, який повідомив, що його син потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, отримав травми і для термінової операції необхідні гроші.
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Пенсіонер сприйняв цю вигадану історію на віру і надалі до нього додому приїхав невідомий чоловік, якому він передав кошти у сумі понад 114 тисяч гривень. Згодом з’ясувалось, що в аварію син заявника не потрапляв, а насправді літній чоловік став жертвою шахрая.

У розкритті злочину брали участь оперативники Управління карного розшуку поліції Львівщини. Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 35-річний мешканець Луганської області, якого раніше вже притягували до кримінальної відповідальності. 

За фактом слідчі Львівського районного управління поліції №1, за процесуального керівництва Львівської окружної прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі терміном до трьох років.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють причетність зловмисника до вчинення інших злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ