Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині поліцейські затримали чоловіка підозрюваного у вбивстві рідної сестри

Як встановили правоохоронці, під час конфлікту 55-річний чоловік завдав своїй 64-річній сестрі удари цеглою та поліном – від отриманих травм вона невдовзі померла.
Фото - Поліція Львівської області

Як повідомляє Поліція Львівської області, за скоєне затриманому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

6 жовтня,  близько 7.00, до поліції звернувся мешканець одного з сіл Львівського району та повідомив, що виявив на подвір’ї одного з приватних будинків тіло місцевої мешканки з ознаками насильницької смерті.
На місці працювали слідчо-оперативна група та інші співробітники відділення поліції №2 Львівського районного управління поліції №2, а також експерти-криміналісти та кінологи поліції Львівщини. Як встановили правоохоронці,  до вбивства жінки, 64-річної місцевої мешканки, причетний її брат, 55-річний мешканець цього ж села, з яким вона проживала в одному будинку.

Напередодні ввечері між ними виник конфлікт, в ході якого зловмисник  вдарив  жінку цеглою, а потім завдав удар дерев’яною колодою по голові, після чого пішов спати. Як встановили експерти, від отриманих травм жінка померла на місці події.

Зловмисника затримано, слідчі територіального підрозділу поліції повідомили про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство)  Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ