Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, причетного до вбивства

На Львівщині поліцейські оперативно затримали зловмисника, причетного до вбивства. Про це повідомила речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська.

Під час конфлікту підозрюваний кухонним ножем спричинив односельчанину поранення та втік.

У Радехівське відділення поліції 30 квітня надійшло повідомлення від медиків про те, що приїхавши на виклик, у квартирі будинку в одному із сіл району вони виявили тіло чоловіка без ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили особу загиблого – 50-річного власника помешкання. Окрім того, під час огляду тіла експерт-криміналіст виявив сліди насильницької смерті, а саме поріз на шиї.

Як встановили працівники Радехівського відділення поліції спільно з оперативниками Головного управління Нацполіції Львівщини, в ніч з 29 на 30 квітня на вулиці у чоловіка виникла сварка з його 21-річним односельчанином. Конфлікт продовжився у квартирі загиблого, де гість кухонним ножем наніс господарю поранення, внаслідок якого той помер.

Зловмисник затриманий, суд обрав для нього міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Також йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ст.118 (Умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця). Санкція статті передбачає максимальне покарання - позбавлення волі на строк до двох років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ