Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині поліція закрила мережу букмекерських контор

1/3
На Львівщині правоохоронці припинили роботу мережі букмекерських контор. Функціонування тринадцяти осередків грального бізнесу, розташованих у Львові, Дрогобичі, Стрию та Жовкві, ліквідували працівники Управління захисту економіки у Львівській області, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Постійні клієнти букмекерських закладів мали змогу в будь-який час робити ставки та отримати виграш.

Під час санкціонованих обшуків працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно із працівниками слідчого управління поліції Львівщини вилучили більше вісімдесяти системних блоків, об’єднаних у єдину мережу із інстальованих спеціальним програмним забезпеченням, майже п’ятдесят тисяч гривень, виручених від надання послуг у цій сфері, монітори, телевізори, роутери, принтери для друку чеків, а також інше обладнання та бухгалтерську документацію.

За фактом зайняття гральним бізнесом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст.203-2 Кримінального кодексу України.

За такі дії передбачено покарання у вигляді штрафу до 850 тисяч гривень із  конфіскацією грального обладнання. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ