Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині поліція затримала на хабарі землевпорядника

Три тисячі доларів США неправомірної вигоди вимагала посадовець однієї з селищних рад області за надання земельної ділянки, повідомили у Департаменті захисту економіки Національної поліції України.

В ході оперативних заходів працівники Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції викрили у протиправній діяльності землевпорядника селищної ради. За сприяння у виділенні земельної ділянки площею 0,08 га під індивідуальне житлове будівництво, посадовець вимагала 3 тисячі доларів США хабара.

Сьогодні, 10 серпня, оперативники обласного управління захисту економіки Нацполіції, детективи слідчого управління поліції Львівщини під процесуальним керівництвом обласної прокуратури посадовця затримали.

Слідчим управлінням поліції у Львівській області відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Посадовцю загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ