Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині поліція знайшла водійку, яка збила людину і втекла

Автомобіль, яким було скоєно наїзд, вилучений на арештмайданчик
фото поліції Львівщини

У Червонограді поліцейські розшукали водійку, яка вчинила наїзд на пішохода та втекла з місця події.

Про це повідомляє у фейсбуці поліція Львівщини.

Автомобіль, яким було скоєно наїзд, правоохоронці вилучили на арештмайданчик. За скоєне водійці, 20-річній місцевій жительці, загрожує покарання – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 29 лютого, близько 20.00, на вулиці Стуса в Червонограді. Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на 51-річного місцевого мешканця та втік з місця події. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами співробітники сектору реагування патрульної поліції спільно зі слідчими Червоноградського районного відділу поліції встановили, що наїзд на чоловіка скоїла 20-річна місцева мешканка, яка керувала автомобілем «Мазда 6». Поліцейські встановили її місце перебування. Автомобіль, яким було скоєно наїзд, вилучений на арештмайданчик.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліцейські встановлюють обставини події, призначено експертизи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ