Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині повідомили про підозру причетному до чотирьох квартирних крадіжок

Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
1/2
На Львівщині слідчі повідомили про підозру зловмиснику, який скоїв чотири квартирні крадіжки у Стебнику. Про це повідомили 2 грудня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

Під час досудового розслідування слідчі Дрогобицького відділу поліції встановили, що зловмисник, раніше судимий 32-річний місцевий мешканець, у період часу від грудня минулого року до лютого цього року скоїв чотири крадіжки з помешкань, чим завдав потерпілим матеріальну шкоду на загальну суму понад 230 тисяч гривень.

Як встановили правоохоронці, зловмисник проникав у квартири шляхом підбору ключа та викрадав гроші, ювелірні вироби, мобільні телефони, флеш-карти та інші цінні речі.

26 листопада слідчі Дрогобицького відділу поліції за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, що завдала значної шкоди потерпілому) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Правоохоронці перевіряють причетність підозрюваного до інших аналогічних злочинів. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ