Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині досі повністю знеструмлено 51 населений пункт, частково - 83

Протягом вихідних на Львівщині вирувала зимова негода — пориви вітру, налипання мокрого снігу на електромережі та дерева, гілки дерев з-за меж охоронних зон падали на проводи.
Фото: Львівобленерго

Про це повідомили у «Львівобленерго».

В більшості районів області працівники «Львівобленерго» відновили електропостачання, працювали близько півтисячі енергетиків, однак негода призвела до нових знеструмлень.

Станом на 8:00 сьогодні без електроенергії 51 населений пункт повністю та 83 частково у різних районах області:

  • Західному РЕМ (Жовківська, Яворівська частини);
  • Південному РЕМ (Бориславська част.);
  • Північному РЕМ (Червоноградсько-Сокальська, Кам’янка-Бузька част.);
  • Карпатському РЕМ (Старосамбірська част.);
  • ЛМЕМ (Жовківська част.).

Над відновленням електропостачання працюють 43 бригади «Львівобленерго» у складі 184 працівників, задіяли 64 одиниці техніки.

Важливо: не наближайтесь до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менш як вісім метрів, адже можна отримати смертельний удар електрострумом.

Відходити з небезпечної зони потрібно «гусячим кроком» — зведіть ступні ніг разом, не відривайте їх одна від одної і від землі та пересувайтеся дрібними ковзаючими кроками.

Організуйте охорону місця обриву проводу, щоб туди ніхто не потрапив, до приїзду оперативно-виїзної бригади «Львівобленерго».

Якщо Ви побачили пошкоджені електромережі — одразу повідомте про ситуацію за номерами: 0-800-30-15-68 (цілодобово, безплатно) або на інші номери кол-центру: 067-333-15-68, 050-460-15-68, 093-170-15-68, (032) 290-75-68.

Залишити повідомлення також можна на сторінці «Гаряча лінія «Львівобленерго» у Facebook.

Якщо через негоду впали дерева або гілки, травмувались люди, слід повідомляти екстрені служби за телефонами: 101, 112 або 103.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ