Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині повністю знеструмило 24 населені пункти, ще 13 - частково

Стихія призвела до відключень в електромережах Львівської області і залишила мешканців без світла. Про це повідомили 30 вересня у прес-службі Львівобленерго.

Станом на 10:00 год. сьогодні внаслідок негоди знеструмлені 5 ліній електропередачі повністю та 5 частково, 24 населені пункти повністю та 13 частково у Золочівському, Буському, Дрогобицькому, Жовківському, Жидачівському, Кам’янка-Бузькому, Пустомитівському, Миколаївському, Сколівському, Старосамбірському, Турківському районах.

Наслідки негоди ліквідовують 12 аварійних бригад у складі 45 працівників, задіяли 14 одиниць техніки/

Протягом дня на Львівщині і надалі очікуються складні погодні умови: пориви північно-західного вітру 15- 20 м/с, значні дощі, грози.

Нагадуємо, у разі пошкодження електромереж під час негоди:

  • Не наближайтесь до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менше восьми метрів — це смертельно небезпечно.
  • Організуйте охорону місця обриву проводу, щоб туди ніхто не потрапив, до приїзду оперативно-виїзної бригади ПрАТ «Львівобленерго».

Увага: якщо з тих чи інших причин людина опинилась ближче, ніж на 8 метрів до обірваного проводу, необхідно відходити на безпечну відстань «гусячим кроком» — зведіть ступні ніг разом, не відривайте їх одна від одної і від землі та пересувайтеся дрібними ковзаючими кроками.

  •  Терміново зателефонуйте на номер 0-800-30-15-68 і повідомте про ситуацію. Телефон працює цілодобово, дзвінки безкоштовні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ