Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині повністю знеструмило 42 населені пункти, ще 30 - частково

Вже вкотре протягом літа цього року енергетикам доводиться ліквідовувати наслідки потужних гроз та поривів вітру, які залишають без світла мешканців. Про це повідомили у пресслужбі "Львівобленерго".

Так, станом на 08:00 год сьогодні внаслідок стихії знеструмлені 17 ліній електропередачі повністю та 4 частково, 42 населені пункти повністю та 30 частково у:

  • Східному РЕМ (Буська частина),
  • Західному РЕМ (Жовківська част.),
  • Південному РЕМ (Сколівська част.),
  • Північному РЕМ (Кам’янка-Бузька, Червоноградсько-Сокальська част.),
  • Центральному РЕМ (Перемишлянська част.),
  • Карпатському РЕМ (Самбірська, Старосамбірська, Турківська част.),
  • ЛМЕМ (Пустомитівська, Жовківська част.).

Аварійно-відновлювальні роботи здійснюють 23 бригади у складі 75 працівників ПрАТ "Львівобленерго", задіяли 34 одиниці техніки.

У зв’язку із загрозою пошкодження електромереж через негоду нагадуємо правила безпеки:

Не наближайтесь до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менш ніж вісім метрів — це смертельно небезпечно.

Організуйте охорону місця обриву проводу, щоб туди ніхто не потрапив, до приїзду оперативно-виїзної бригади ПрАТ «Львівобленерго».

Важливо: якщо з тих чи інших причин людина опинилась ближче, ніж на 8 метрів до обірваного проводу, необхідно відходити на безпечну відстань "гусячим кроком" — зведіть ступні ніг разом, не відривайте їх одна від одної і від землі та пересувайтеся дрібними ковзаючими кроками.

Терміново зателефонуйте на номер 0-800-30-15-68 і повідомте про ситуацію. Телефон працює цілодобово, дзвінки безкоштовні.

Увага! При падінні дерев або гілок, травмуванні людей слід негайно інформувати екстрені служби за телефонами: 101, 112 або 103.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ