Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині продовжують натрапляти на спогади минулих війн

8 листопада о 10:13 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в м. Стрий на вул. Гайдамацька під час прогулянки в парку, на відстані 100 м від житлових будинків та 100 м від дороги виявлено 50 мм мінометну міну часів ІІ Світової війни.

Як повідомили Гал-інфо в ДСНС Львівщини, цього ж дня о !7:00 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України боєприпас вилучено та знищено встановленим порядком

Також, 8 листопада в рамках проведення планового очищення території в лісовому масиві сел. Брюховичі Львівської міської ради було виявлено 3 боєприпаси часів ІІ Світової війни, а саме артснаряди калібрів 152 мм та 105 мм та авіаційну бомбу АО-10. Боєприпаси вилучено та знищено встановленим порядком цього ж дня.

Рятувальники закликають громадян бути вкрай обережними у разі виявлення подібних предметів. Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про знахідку терміново повідомте безпосередньо Службу порятунку «101» або місцеві органи влади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ