Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події  |  Волинь

На Львівщині протягом доби піротехніки двічі знищували вибухонебезпечні предмети

1/2
10 березня о 12:00 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено встановленим порядком 81 мм мінометну міну часів Другої світової війни, яка була виявлена в с. Вороняки Золочівського району під час прогулянки місцевими мешканцями територією піщаного кар'єру. Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області.

Також цього ж дня о 16:40 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено встановленим порядком 76 мм артилерійський снаряд ІІ Світової війни. Даний боєприпас було виявлено в с. Гологори Золочівського району. Місцеві мешканці виявили небезпечну знахідку  в закинутій будівлі колишньої ферми.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до громадян з проханням дотримуватися правил безпечного поводження з вибухонебезпечними предметами!

Пам'ятайте, що у разі виявлення вибухонебезпечних предметів необхідно відразу повідомити про це за номером «101» або «102», а також ні в якому разі їх не можна чіпати. Не намагайтеся самостійно ідентифікувати та знешкоджувати знайдені боєприпаси.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ