Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині провели благодійний вечір професійного боксу

Напередодні в Emily Resort Event Hall відбувся благодійний вечір професійного боксу на підтримку Збройних сил України. Про це повідомили в пресслужбі ЛОДА.

У межах спортивного шоу відбулася серія з 11 професійних поєдинків у ваговій категорії від 63 до 92 кілограмів, організованих компанією «Ukrainian Boxing Promotion», Львівською асоціацією професійного боксу, за підтримки промоутерської компанії Олександра Усика «USYK-17». 

«Цей вечір боксу є особливим, адже присвячений нашим незламним воїнам. Сьогодні я був в одному з госпіталів нашої області і спілкуючись з військовими, які проходять там лікування, відчув, наскільки вони потребують нашої підтримки не лише на фронті, але й тут, в тилу, перебуваючи на лікуванні. Ми повинні памʼятати, якою ціною здобувається наша перемога і підтримувати наших військових усіма можливими способами. Нехай сьогодні переможе сильніший!», – наголосив під час вітального слова начальник Львівської ОВА Максим Козицький.  

Опісля очільник Львівщини вручив посвідчення Майстра спорту України з боксу Кірі Макогоненко.

Львівські вболівальники змогли побачити виступи своїх земляків у фінальних поєдинках – Віктора Плотнікова (Львів), якому протистояв Сергій Швець (Умань) у ваговій категорії 67 кг (6 раундів), а також двобій суперважковаговика Олександра Гриціва (Львів), чиїм конкурентом у 6-раундовому бою став боксер з Києва – Олексій Тимченко.

Особливою прикрасою свята боксу став виступ Василя Жадана та гурту Chico & Qatoshi. Як зазначили організатори, усі виручені кошти за вечір спрямують на підтримку ЗСУ.

Партнерами організації заходу стали: Благодійний фонд Козицького, Фонд Юрія Доскіча, Core, First Casino, Ескулаб, Щирецькі Ковбаси, Aria Group. Ексклюзивний партнер – ЗахідНадраСервіс.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ