Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині пройшов Гірський Кубок Карпат зі скандинавської ходьби

Цими вихідними у місті Борислав на гірськолижному комплексі Буковиця відбувся Гірський Кубок Карпат зі скандинавської ходьби. Участь у змаганнях взяли майже 70 учасників. Про це інформують у пресслужбі ЛОР.
Фото: ЛОР

Координатором проведення змагань виступив Львівський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Усі, кому подобається цей вид спорту, змогли приєднатись до змагань та поборотись за нагороди. 

«Скандинавська ходьба особливо атмосферна у горах. Цьому ми вкотре переконалися на змаганнях «Гірський Кубок Карпат», які гостинно приймав ГК «Буковиця». Близько 70 учасників змагалися за звання переможців у своїх вікових категоріях. Незважаючи на непросту дистанцію, усі учасники проявили неймовірні старання, показали завзяття та справжню любов до цього виду спорту», - зазначили організатори.

На Гірському Кубку Карпат зі скандинавської ходьби також провели відкритий майстер-клас для військових та ветеранів в медах проєкту «Ліга Нескорених».

Під час заходу відбулась благодійна акція, під час якої збирали кошти для 148 дивізіону Десантно-штурмових військ та підрозділу 1 Танкової роти 3 Танкового батальйону 3 Танкової «Залізної» бригади. 

Скандинавська ходьба є унікальним видом оздоровчої практики, який з кожним роком набирає все більшої популярності, та одним із найлегших способів стати більш активним та здоровим. Для того, аби займатись скандинавською ходьбою, потрібні лише спеціальні палиці.

Започаткований на Львівщині проєкт спортивних можливостей для ветеранів «Ліга Нескорених» передбачає проведення комплексу заходів та ініціатив, спрямованих на психологічну та фізичну реабілітацію військовослужбовців та ветеранів війни, насамперед осіб з інвалідністю з їх числа, засобами фізичної культури та спорту.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ