Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині притягли до відповідальності дорожників, - Луценко

На Львівщині притягли до відповідальності дорожників. Про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко.

Прокуратурою Львівської області разом з підрозділами Нацполіції припинено спробу надання неправомірної вигоди в 2 тис дол працівникам поліції за непритягнення до кримінальної відповідальності ділків ТОВ «Галшляхбуд» і «Галицькі дороги», що підозрюються в розкраданні 245 тис грн під час капітального ремонту автодороги в Дрогобицькому районі Львівщини.

"Приємно, що крім лічильника корупціонерів останнім часом збільшується лічильник правоохоронців, які повідомляють про спроби дачі хабарів", - зокрема зазначив Луценко.

1/2

Як повідомили в Нацполіції, директора підприємства правоохоронці затримали в одному з закладів громадського харчування у Львові під час передачі усієї суми неправомірної вигоди. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за  ч. 3 ст.369 (пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років із штрафом від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян та з конфіскацією майна або без такої.

Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, раніше відкритому слідчим управлінням поліції Львівщини за матеріалами працівників Управління захисту економіки у Львівській області щодо службового підроблення та розкрадання коштів місцевого бюджету в сумі біля півмільйона гривень, правоохоронці встановили причетність до скоєння цих кримінальних правопорушень директора підприємства яке безпосередньо виконувало заплановані ремонтні роботи, його дружини, котра є директором та засновником підприємства-субпідрядника, а також інших осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ