Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині розшукують водія-втікача

У Відділі комунікації поліції Львівської області просять зголоситись очевидців дорожньо-транспортної пригоди, що сталась 21 січня о 19/45 на автодорозі "Київ - Чоп" неподалік села Угерсько Стрийського району.

Попередньо встановлено, що невідомий водій, керуючи невстановленим вантажним автомобілем, скоїв наїзд на пішохода, 27-річного мешканця одного з сіл району, котрий переходив проїзну частину пішохідним переходом, після чого втік з місця події. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці ДТП.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Покарання, передбачене санкцією статті – від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Усіх, хто був очевидцем скоєння цієї ДТП, має записи відеореєстратора або володіє інформацією, що допоможе встановити особу водія-втікача, просимо зголоситись на оперативну лінію 102.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ