Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині рятувальники ліквідували пожежу у дерев’яному будинку

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
1/2
11 вересня о 13:24 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Тухолька Стрийського району. Про це повідомили 12 вересня у пресслужбі ДСНС Львівської області.

Пожежа виникла в дерев’яному житловому будинку, розміром 10×8 м. До місця виклику виїхали пожежні відділення м. Сколе, сел. Славське та оперативна група Стрийського районного управління.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, вогонь швидко поширився дерев'яними конструкціями та дах житлового будинку був маже повністю охоплений вогнем.

Водночас існувала загроза перекидання вогню на поруч розміщені 2 житлових будинки та господарську будівлю. Пожежа спричинила сильне задимлення. Вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та розпочали проведення робіт з ліквідації займання.

О 14:30 вогнеборці локалізували пожежу, та о 15:00 ліквідували в складі 2-х ланок газодимозахисної служби. Вогнем знищено дах на площі 80 кв.м, перекриття на площі 40 кв.м, речі домашнього вжитку на площі 35 кв.м, пошкоджено стіни на площі 25 кв.м. Врятовано: 3 будівлі.

До ліквідації пожежі залучили 8 осіб та 2 одиниці спецтехніки. Внаслідок події ніхто не постраждав. Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ