Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині СБУ викрила угруповання наркоділків

Співробітники Служби безпеки України викрили та блокували у Львівській області діяльність організованого угруповання, яке спеціалізувалося на збуті наркотичних засобів.

Оперативники СБУ встановили, що група, до складу якої входили мешканці регіону, налагодила мережу з реалізації наркотиків на території області.

Правоохоронці затримали одного з фігурантів провадження згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час продажу понад півкілограма смоли канабісу на суму майже сорок тисяч гривень.

Під час санкціонованих слідчих дій у помешканнях зловмисників правоохоронці виявили наркотичні засоби, гроші в сумі понад 250 тис.грн., отримані від реалізації канабісу, та мисливську нарізну гвинтівку, яка за даними поліції значиться як викрадена. 

Вирішується питання щодо оголошення підозри фігурантам провадження у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, і обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Тривають невідкладні слідчі дії.

Заходи із викриття зловмисників проводились спільно зі слідчими поліції під процесуальним керівництвом прокуратури Львівської області

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ