Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині шахрайка, яка "знімала порчу" пограбувала жінку

Як інформують у Відділі комунікації поліції Львівської області, у жительки Золочівського району незнайомка видурила гроші та золоті прикраси.

В Золочівський відділ поліції звернулася із заявою 41-річна жителька району. За словами жінки, на її подвір’я  21 лютого зайшла незнайомка та розповіла, що на господині лежить "порча", яку потрібно терміново зняти.

Потерпіла винесла з будинку та віддала ворожці усі свої заощадження та золоті прикраси. Загалом шахрайка видурила у жертви 4 000 гривень, 100 доларів США і ювелірні  вироби на загальну суму близько 15 000 гривень.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Максимальне покарання, передбачене статтею, - обмеження волі на строк до трьох років. Поліцейські встановлюють особу, причетну до вчинення цього злочину.

Правоохоронці вкотре попереджають: не довіряйте тим, кого бачите вперше, якими б доброзичливими вони не здавались! Уникайте спілкування з усілякими ворожками та різного роду екстрасенсами! Надмірна довірливість – ваш перший ворог!
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ