Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині школяр викрав автівку

У Буському районі поліцейські оперативно розшукали викрадену «Ладу». Про це сьогодні, 23 вересня, повідомила прес-служба Патрульної поліції у Львівській області.
Фото надала Поліція Львівщини

Як встановили правоохоронці, до незаконного заволодіння транспортним засобом причетний шістнадцятирічний школяр, мешканець райцентру.

У Буське відділення поліції вранці 22 вересня за допомогою звернувся 67-річний мешканець одного з сіл району. Чоловік повідомив, що вночі з території його домогосподарства було викрадено автомобіль ВАЗ-2106.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, до розшуку викраденої «Лади» були задіяні групи реагування патрульної поліції та працівники інших служб. Правоохоронці оперативно розшукали викрадений автомобіль та встановили особу зловмисника, причетного до скоєння злочину – ним виявився шістнадцятирічний мешканець Буська, учень однієї з місцевих шкіл.

Викрадену «Ладу» поліцейські вилучили. 

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ