Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині стартував чемпіонат України зі кульової стрільби серед юнаків

У середу, 24 липня, на навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони України розпочався Відкритий чемпіонат України зі кульової стрільби серед спортсменів 2001 р.н. та молодших, - повідомляє прес-служба Управління фізичної культури та спорту ЛОДА.
На Львівщині стартував чемпіонат України зі кульової стрільби серед юнаків. Фото: Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА

Цьогоріч для підвищення спортивної майстерності та участі у боротьбі за титул чемпіона України, прибуло понад 200 атлетів, які представляють збірні команди 18 областей України та м. Києва.

Організатором змагань є Міністерство молоді та спорту України, за сприяння Львівської облдержадміністрації, Федерації стрільби України, Львівської обласної федерації стрілецького спорту та НСБ ЛВС МО України.

Зауважимо, що чемпіонат є одним з етапів відбору кандидатів до національної збірної команди України, які братимуть участь у міжнародних змаганнях зі стрільби кульової, що відбудуться в листопаді в місті Нітра, Словаччина.

Змагання тривають до 30 липня 2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ