Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині судили за розтрату завідуючу дитсадком

У Львівській області за розтрату судили завідуючу Меденицьким дитсадком. Про це стало відомо Гал-інфо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Завідуюча дитсадком внесла завідомо неправдиві відомості до офіційних документів - табелів обліку використання робочого часу працівників Меденицького ДНЗ «Калинонька», а саме зазначила що працівники перебували на робочому місці. При цьому завідуюча достовірно знала, що помічник вихователя та кухар  на роботі в зазначений час не перебували, так як останні знаходилися за межами кордону України. Жінка отримала незаконно нараховану заробітну плату за місяці, в які не перебувала на робочому місці.

"Обвинувачена в судовому засіданні вину свою визнала повністю. Розкаюється у вчиненому, просила суд суворо не карати. Додала, що кухар та помічник вихователя в цей час були за кордоном під час відпусток та повернулися невчасно. Табель здала наперед, а потім, коли виявила усі обставини, не вжила відповідних заходів. Кошти відшкодовані, претензій до неї з боку відділу освіти - немає", - йдеться у повідомленні державного реєстру.

Суд вирішив, що для чиновниці буде достатньо штрафу. Тому ухвалив визнати винною за  ч.1 ст.191 КК України та ч.1 ст.366 КК України та призначити покарання у вигляді штрафу 850 гривень з позбавленням права обіймати посади, пов`язані з здійсненням владних повноважень, організаційно-розпорядчих або адміністративно-господарських обов`язків строком на один рік.

Нагадаємо, вихователі дитсадків матимуть 56-ти денну відпустку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ