Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині судитимуть мешканців Самбора, підозрюваних у грабежі

На Львівщині судитимуть двох мешканців Самбора , яких підозрюють у грабежі. Про це Гал-інфо повідомили 10 лютого у прес-службі прокуратури Львівської області.

Під керівництвом Самбірської місцевої прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт у справі двох мешканців м. Самбір, які пограбували чоловіка.

27 січня місцевий житель звернувся до відділку поліції з заявою про те, що 26 січня близько другої ночі двоє чоловіків відкрито заволоділи його майном, а саме - мобільним телефоном та гаманцем, у якому знаходились грошові кошти в сумі понад тисячу гривень, банківські картки та посвідчення водія.

Правоохоронці встановили особи зловмисників. Ними виявився раніше судимий 40- річний чоловік та 28- річний місцеві мешканці, які підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст.186 КК України (грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб )

Відтак, враховуючи характеризуючі дані правопорушників , раніше судимому місцевому мешканцю, за клопотанням процесуально керівника обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою, а його спільнику - цілодобовий домашній арешт.

Справу скеровано на розгляд до суду.

Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном від 4-6 років.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині у Солонці зловмисник зґвалтував жінку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ