Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині судитимуть п’ятьох наркозбувачів

Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
1/3
На Львівщині судитимуть п’ятьох наркозбувачів, які організували мережу переміщення та збуту небезпечних речовин. Про це повідомили 22 квітня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

Учасникам злочинного угруповання інкримінують незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання та збут наркотичних засобів, вчинене у складі ОЗГ (ч. ч. 2, 3 ст. 307 Кримінального кодексу України). Відповідний обвинувальний акт вже скеровано до суду.

Відомо, що організував злочинне угруповання раніше судимий за збут наркотиків 22-річний мешканець Дніпропетровщини. Серед його спільників – мешканці Одеської, Херсонської, Миколаївської та Донецької областей. Усі вони переїхали до Львова для налагодження незаконної діяльності. Кожен відповідав за свій напрямок ʺроботиʺ: постачання ʺтоваруʺ, його розповсюдження та відправка.

ʺЗамовленняʺ приймали через створений інтернет-магазин. Розповсюджували наркотики шляхом так званих ʺзакладокʺ та поштовими відправленнями від різних осіб. Кошти отримували на електронні гаманці (таких зловмисники створити більше 10) та карткові рахунки. Для конспірації готівку знімали у різних регіонах країни.

Відомо, що лише за півроку такої ʺпідприємницької діяльностіʺ зловмисникам вдалося заробити майже 2 млн грн.

Викрили злочинне угруповання оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області з колегами-правоохоронцями у грудні минулого року. Тоді ж вони затримали організатора та чотирьох учасників угруповання.

Досудове розслідування здійснювали слідчі обласного управління поліції за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ