Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині син побив, а потім зарізав батька

На Львівщині поліцейські взяли під варту зловмисника, причетного до вбивства власного батька. Як встановили правоохоронці, під час побутового конфлікту син, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, побив батька та завдав йому ножового поранення.

Про це Гал-інфо повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

У Червоноградське відділення поліції 27 грудня надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що близько 21.40, прийшовши до свого батька у квартиру, де він проживав, вона виявила його мертвим.
На місці події працювала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб поліції. На тілі 59-річного чоловіка експерти виявили садна, а також колото-різану рану.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.
Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 32-річний раніше судимий син загиблого, котрий під час побутового конфлікту побив батька та завдав йому ножового поранення.

Суд, за клопотанням слідчих, обрав для зловмисника міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, на Львівщині до 7 років ув’язнили зловмисника, який до смерті побив знайомого.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ