Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині син виніс батька з палаючого будинку

08 жовтня о 05:59 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в сел. Верхнє - Синьовидне на вул. 22 Січня, Стрийського району в одноповерховому цегляному житловому будинку, розміром 13×9 м. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Львівської області.
Фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області

До місця події було направлено рятувальників 24-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Сколе та рятувальників 8-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Стрий.

Як з’ясувалось на місці події, до прибуття вогнеборців до місця події син вибігши з будинку помітив, що батька немає поруч. І він не задумуючись про небезпеку повернувся в палаючу будівлю і виніс тата на свіже повітря.

Внаслідок пожежі отримав опіки 30% тіла: обличчя, верхніх кінцівок, дихальних шляхів, тулуба та опіковий шок власник, 1969 року народження, якого у важкому стані госпіталізовано у лікарню Святого Луки.

На момент прибуття вогнеборців до місця події дах будинку був охоплений вогнем.

О 06:51 пожежу локалізовано та о 07:16 ліквідовано.

Вогнем знищено дах на площі 117 кв.м, перекриття на площі 10 кв.м, речі домашнього вжитку на площі 15 кв.м, пошкоджено перекриття на площі 107 кв.м, стіни на площі 60 кв.м та речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м. Пошкоджено стіну на площі 20 кв.м сусіднього дерев'яного одноповерхового житлового будинку критому шифером, розміром 10×8 м, та стіну на площі 25 кв.м дерев'яного одноповерхового житлового будинку розміром 9×7 м.

Врятовано: 5 будівель.

До ліквідації пожежі залучалось 10 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ