Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині трапилось дві ДТП з велосипедистами

Як повідомили 17 червня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, дорожньо-транспортні пригоди стались 16 червня у Жидачівському та Кам’янка-Бузькому районах.
Фото: поліція Львівської області

Як попередньо встановили правоохоронці, близько 10.00 у селі Бринці-Церковні Жидачівського району, водій автомобіля "ВАЗ-2109", 30-річний місцевий житель, скоїв зіткнення з велосипедом, яким керувала 56-річна мешканка одного з сіл району. Велосипедистку з тяжкими тілесними ушкодженнями госпіталізовано.

Того ж дня, близько 15.00 на автодорозі "Київ-Чоп" у селищі Запитів Кам’янка-Бузького району, 56-річний мешканець Полтавської області, керуючи автомобілем "MAN", не дотримався безпечної дистанції та скоїв зіткнення з велосипедом, який рухався у попутному напрямку. Внаслідок ДТП 65-річний водій двоколісного транспортного засобу, місцевий мешканець, отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудові розслідування тривають.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ