Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині на присадибній ділянці виявили пів сотні кущів коноплі

Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
1/2
3 серпня співробітники групи реагування патрульної поліції відділення поліції № 1 Стрийського районного управління поліції під час патрулювання території виявили на присадибній ділянці в одному з сіл району кілька десятків кущів коноплі. Про це повідомили 4 серпня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

На місці працювали слідчо-оперативна група та інші співробітники територіального підрозділу поліції. Як встановили правоохоронці, будинок з земельною ділянкою належить раніше судимому 65-річному місцевому мешканцю.

Правоохоронці вилучили 41 нарковмісну рослину та скерували їх на експертне дослідження.

За фактом слідчі  територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, - обмеження волі на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Нагадуємо, що на Львівщині триває спецоперація "Мак", метою якої є протидія незаконному обігу наркотичних та психотропних речовин, виявлення та знищення незаконних посівів нарковмісних рослин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ