Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині урочисто відкрито унікальний сільський спортивний комплекс

Недільного дня 22 листопада 2015 року в с. Солонка Пустомитівського району Львівщини відбулося офіційне відкриття нового площинного спортивного комплексу, сформованого з футбольного поля з сучасним штучним покриттям (98 м х 60 м), майданчика тенісних кортів, легкоатлетичного ядра з синтетичними біговими доріжками, роздягалень з усіма вигодами, трибуни для уболівальників. Повідомила Оксана Вацеба.

На спортивне новосілля до численної сільської громади завітали народний депутат України Богдан Дубневич; начальник управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, перший заступник голови відділення НОК України у Львівській області Юрій Майборода; голови Пустомитівської райдержадміністрації Володимир Говенко та райради Галина Гичка; депутат обласної ради, начальник Пустомитівського відділу освіти Мирослава Лісна, сільський голова Пасік-Зубрицьких Володимир Керницький, польські партнери солонківчан з гміни Орли Перемишльського повіту на чолі із війтом Богуславом Слабіцким, представники ЗМІ, ветерани спорту та ін.

- Приємно, що найкраще спортивне село України (Солонка), яке здобуло минуло року такий титул на всеукраїнських змаганнях, підтримує свій статус й надалі дбає про фізичний розвиток односельців, - підкреслив Юрій Майборода. - Маю за честь сьогодні разом з вами розділити свято урочистого відкриття такого сучасного і потрібного спортивного майданчика. Радію що молоде українське покоління дедалі більше приділяє увагу спорту. І ваше село є конкретним прикладом.

На завершення урочистостей Солонківський сільський голова Віталій Ткачук разом з іншими гостями свята вручили грамоти й подяки усім, хто долучився до будівництва цього унікального спортивного комплексу.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ