Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині вантажіка зіткнулась з легковиком: загинув водій авто

Як повідомили у прес-службі ДСНС Львівської області, 11 грудня о 16:45 до рятувальників надійшло повідомлення про ДТП у с. Новий Яричів Кам’янко-Бузького району.

11 грудня о 16:45 до рятувальників надійшло повідомлення про ДТП у с. Новий Яричів Кам’янко-Бузького району. Як повідомлялось, зіткнулась вантажівка ʺDAFʺ з легковиком марки ʺNissanʺ та ʺPEUGЕOT 207ʺ, внаслідок чого затиснуло водія ʺPEUGЕOT 207ʺ.

На місце події негайно відправили рятувальне відділення Частини спеціальної пожежної техніки.
По прибуттю рятувальники за допомогою гідравлічного обладнання деблокували водія з автомобіля ʺPEUGЕOT 207ʺ. Від отриманих травм чоловік 1947 року народження загинув.

Причини ДТП встановлюють правоохоронці.

ГУ ДСНС України у Львівській області застерігає водіїв про дотримання ПДР, з початку року на теренах Львівщини у дорожньо-транспортних пригодах загинуло 369 людей та було травмовано 3512 осіб. Користуйтесь пасками безпеки, дотримуйтесь дистанції та безпечної швидкості, особливо в поворотах, адже у зимовий період автівка легко може увійти в неконтрольований занос, і таким чином є загроза не тільки своєму, але й життю оточуючих!

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, дорожньо-транспортна пригода сталась 10 грудня близько 19.40 на автодорозі "Львів-Самбір-Ужгород" в одному з сіл Турківського району: мертвого водія з авто діставали рятувальники.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ