Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині внаслідок негоди 37 населених пунктів повністю знеструмило

Внаслідок стихії 37 населених пунктів повністю та 15 частково знеструмлені станом на 10:00 год. у Львівській області в Дрогобицькому, Жидачівському, Жовківському, Золочівському, Перемишлянському, Сколівському, Старосамбірському, Стрийському районах. Про це інформує прес-служба Львівобленерго.
Фото: Львівобленерго

Відновлюють електрозабезпечення 16 аварійних бригад «Львівобленерго» у складі 55 працівників, задіяно 18 одиниць техніки.

Енергетики також усувають пошкодження у низьковольтних електромережах 0,4 кВ безпосередньо у населених пунктах різних районів.

За прогнозами синоптиків сьогодні протягом дня на Львівщині й надалі очікуються складні погодні умови: значний мокрий сніг та сніг, подекуди налипання мокрого снігу, пориви північного вітру 15-20 м/с, хуртовини.

У зв’язку з негодою нагадуємо правила безпеки:

  1. Не наближайтесь до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менше восьми метрів — це смертельно небезпечно.   
  2. Організуйте охорону місця обриву проводу, щоб туди ніхто не потрапив, до приїзду оперативно-виїзної бригади ПрАТ "Львівобленерго". Важливо: якщо з тих чи інших причин людина опинилась ближче, ніж на 8 метрів до обірваного проводу, необхідно відходити на безпечну відстань «гусячим кроком» — зведіть ступні ніг разом, не відривайте їх одна від одної і від землі та пересувайтеся дрібними ковзаючими кроками.
  3. терміново зателефонуйте на номер 0-800-30-15-68 і повідомте про ситуацію. Телефон працює цілодобово, дзвінки безкоштовні.

Повідомлення про пошкодження електромереж можна залишити:

•    на сторінці у Facebook "Гаряча лінія "Львівобленерго"
•    на сайті "Львівобленерго" у розділі "Чому немає світла":

При падінні дерев або гілок, травмуванні людей слід негайно інформувати екстрені служби за телефонами: 101, 112 або 103.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 05 лютого у місті Львові заплановані відключення електроенергії для проведення ремонтних робіт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ