Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині водій "мерса" влетів в дерево: постраждало троє людей

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
1/2
На Львівщині «Мерседес» зіткнувся з деревом – троє осіб травмовані, поліцейські встановлюють обставини. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 28 листопада о 15.40 на автодорозі «Львів-Луцьк» у селі Сабанівка Червоноградського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій легковика «Мерседес», 36-річний львів’янин, не впорався з керуванням – автомобіль виїхав за межі проїзної частини та зіткнувся з деревом. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали троє пасажирів «Мерседеса» - 23-річна жінка, 5-річний хлопчик та немовля, також хлопчик віком один рік, усі жителі Львова, які були доставлені у лікарню.

За фактом слідчі Червоноградського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліцейські встановлюють обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ