Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині водій не впорався з керуванням і вилетів на зустрічну

Внаслідок автозіткнення на Львівщині травмована пасажирка "Лади" - поліцейські проводять розслідування. Про це повідомили 30 січня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

Дорожньо-транспортна пригода сталась 29 січня близько 18.00 на автодорозі "Львів-Шегині" неподалік міста Городок.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля "Рено", 29-річний львів’янин, не впорався з керуванням транспортним засобом, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ 2107, яким керував житель міста Мостиська віком 30 років. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримала 29-річна пасажирка "Лади". Жінка була госпіталізована, транспортні засоби поліцейські помістили на арештмайданчик.

За фактом слідчі відділення №2 Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліцейські розслідують обставини ДТП.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині у ДТП загинули чоловік і 2-річна дитина, ще троє осіб у лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ