Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині водій "Жигулів" збив велосипедиста: чоловік помер у лікарні

Дорожньо-транспортна пригода сталась 26 листопада близько 16.15 на автодорозі ʺЛьвів-Самбір-Ужгородʺ в одному з сіл Старосамбірського району.
Фото ілюстративне.

Як попередньо встановили слідчі, 29-річний мешканець району, керуючи автомобілем ВАЗ-2105, скоїв наїзд на велосипедиста, 54-річного місцевого жителя. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер у лікарні.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Водій ʺЖигулівʺ затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, нещодавно водій автомобіля “ВАЗ-2106ˮ здійснив наїзд на велосипедиста, який рухався в попутному напрямку. В наслідок цієї ДТП велосипедист помер в кареті швидкої допомоги на місці ДТП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ