Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині викрили канал переправлення нелегалів через кордон

Прикордонники львівського загону припинили канал незаконного переправлення осіб через кордон. Про це Гал-інфо повідомили в пресслужбі Львівського прикордонного загону.

Прикордонники ефективно протидіють протиправній діяльності, в тому числі нелегальній міграції та виявляють правопорушників, які займаються незаконним переміщенням осіб через кордон.

Зокрема вчора, прикордонники Львівського загону викрили та припинили один із каналів незаконного переправлення осіб через кордон.

Заходи проводили оперативні співробітники Львівського прикордонного загону спільно зі слідчими Яворівського РВП ГУНП у Львівській області, представниками департаменту міграційної поліції у Львівській області та  військовослужбовцями спецпідрозділу ДОЗОР за процесуального керівництва Яворівської окружної прокуратури, за матеріалами кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 332 КК України відносно організатора незаконного переправлення через державний кордон громадян Південно-Східної Азії, що мало місце на ділянці відповідальності.

За адресою проживання та реєстрації фігуранта справи, а також в автомобілі, який знаходиться у його власності та користуванні, в одному з н.п. Житомирської області проведено санкціоновані обшуки. Як результат, виявлено матеріали, які є доказовою базою та підтверджують причетність чоловіка до здійснення даного кримінального правопорушення.

Фігуранту кримінального провадження оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 2 ст. 332 ККУ та вручено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту. Санкція вищевказаної статті передбачає – позбавлення волі на строк від п’яти до семи років. Слідчі дії тривають.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ